Planning

Monday, September 3, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›9:30 (30min)
› Grand Amphi
›10:00 (30min)
› Grand Amphi
›10:30 (2h)
Keynote Speakers
Catherine THOMSON and Guy DI MEO
› Grand Amphi
›12:30 (1h30)
›14:00 (2h)
› Petit Amphi
›14:00 (2h)
› Work Room 2 - Ground Floor
›14:00 (2h)
› Grand Amphi
›16:00 (30min)
›16:30 (1h30)
› Petit Amphi
›16:30 (1h30)
› Work Room 2 - Ground Floor
›16:30 (2h)
› Grand Amphi
›18:00 (30min)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1